
Morotskaka
75 g rumsvarmt smör
2 dl socker
3 ägg
rivet skal och pressad saft av 1/2 citron
2 finrivna morötter
3 dl vetemjöl
1tsk bakpulver
Rör smör och sockret pösigt.
Rör i 1 ägg i taget.
vänd in resten.
Smörj och bröa formen
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 min i 200 grader.
Glasyr
200g Philadelphiaost
1 msk florsocker
Blanda till en kräm, och bred på kakan när den kallnat.
Carina
Mmmm... Blir väldigt sugen på morotskaka... Den tillhör mina favoriter.
SvaraRaderaMå så Gott!
Ester
Åhhh, vilka söta morötter!!
SvaraRaderaSer mumsig ut hela kakan!!!
Maidi
Mums...jag ska snart ner i en bikini...hur nu det ska gå..så det blir bara att njuta med ögonen..
SvaraRaderaKram Anne
Så fina morotsdekorationer! Finurligt med persilja som blast :)
SvaraRadera